06.03.2017

"ΚΟΜΜΑ" ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΜΑΣ

Πολλοί ρωτάνε εμάς τους (εθνικούς) Έλληνες: ποιά είναι η πολιτική ταυτότητα σας; Ποιά κόμματα ψηφίζετε; Είστε δεξιοί, κεντρώοι ή αριστεροί; Άλλοι πάλι μας λένε εθνικιστές, για τους επόμενους είμαστε διεθνιστές. Δεν τους παρεξηγώ, αυτές είναι οι βασικές κατηγορίες σκέψης τόσο της Ρωμιοσύνης, όσο της Εσπερίας. Σκέπτονται έτσι και νομίζουν πως και υπόλοιποι το ίδιο κάνουν. Τους απαντώ λοιπόν: θέσατε την ίδια ερώτηση στους Λακότα, Εβένκοι ή στους Σάμι; 
Σιωπή... 
Θα εκλάβω την σιωπή σας ως "όχι" απαντώντας το εξής: οι ιδεολογίες, νεωτερικές ή μη, δεν απασχολούν τα πολιτισμικά έθνη, διότι αυτά έχουν τις παραδοσιακές κοσμοαντιλήψεις τους. 
Οι οντολογίες αυτών των εθνών είναι ασύμβατες με τις προαναφερθείσες ιδεολογίες. Τα διάφορα πολιτικά κόμματα και οι ιδεολογίες των δεν έχουν καμία σημασία για τον πολιτισμό των ιθαγενών, και τους ενδιαφέρουν μόνο στην περίπτωση και στον βαθμό που αυτά τυγχάνουν κόμματα εξουσίας και οι ιθαγενείς πρέπει να διαπραγματευτούν με αυτά. Έτσι και εμείς με τη σειρά μας δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί. Δεν μας απασχολεί κανένας εθνικισμός ή λενινισμός, μιας και αυτές οι δύο ιδεολογίες είναι απάνθρωπες και απεδείχθησαν εχθρικές απέναντί στα (πολιτισμικά) έθνη, ούτε ανήκουμε στα κόμματα του Ρωμαίικου Κράτους. Η δική μας πολιτική είναι η Παράδοση μας.